Wie zijn wij?

De Veenbrug is een gezellige en moderne christelijke basisschool. Dagelijks is er in elke groep aandacht voor Bijbelverhalen. Waarden, normen en zorg voor elkaar willen we vanuit onze christelijke identiteit in ons dagelijks handelen een plek geven. Onze drie belangrijkste waarden zijn respect, veiligheid en zelfstandigheid. Leerlingen worden gestimuleerd om zo goed mogelijk te presteren. Niet alleen bij taal, lezen en rekenen, maar ook bij de andere vakgebieden.

Met PBSV geven we een duidelijke en positieve structuur aan de dag. We hebben heldere afspraken over hoe we met elkaar om willen gaan, zodat iedereen zich ten volle kan ontwikkelen.

Een veenbrug is van oudsher een veilig pad door het veen. Dat is wat wij onze leerlingen willen bieden: een veilige weg naar de toekomst!

Wat ons kenmerkt:

- Christelijke identiteit

- Drie PBSV kernwaarden: respect, veiligheid en zelfstandigheid.

- Een gezellig schoolgebouw met een schitterend plein om heerlijk buiten te spelen

- Een bevlogen en professioneel team van leraren

- Aandacht voor creatieve vakken en techniek

- Combinatiegroepen met persoonlijke aandacht voor iedere individuele leerling